Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

2020 Gelin Makyajı Trendi

Cekiletto 4 yıl önce
2020 Gelin Makyajı Trendi

2020 senesi, yeni makyaj trendlerini de beraberinde getirdi. Söz konusu bu makyaj trendleri arasında en çok merak konusu olanlardan biri de gelin makyajı olarak karşımıza çıkıyor.

Geçen yılın tabu yıkan makyaj trendlerini göz önünde bulundurduğumuzda 2020 gelin makyaj trendi bizi o kadar da şaşırtmadı. Peki, bu makyaj trendleri neler? Hepsini yakından inceleyelim.

Gelinlik seçimi, gelin saçı her ne kadar özen gerektiren konular ise gelin makyajı da bir gelini mükemmel kılan temel faktörlerdendir. Her kadın hayatının en özel gününde hem mükemmel görünmek hem de son trendlere uyum sağlamak ister. Bu nedenle 2020 gelin makyajı dendiğinde bu senenin en çok beğenilenlerini bir araya getirmeye çalıştık.

Işıltılı Makyaj

2020 gelin makyaj modelleri geçen sene olduğu gibi bu sene de ışıl ışıl. Hem gözlerde hem de yanaklarda ışıltılı daha fazla ön plana çıkıyor. Zaten son yılların makyaj akımlarında da ışıltılı görünüm ön planda. Ancak geçen senenin aksine bu sene metalik farlar daha az kullanılmakta. Bunun yerine, gümüş ve altın tozlar daha çok moda.

Pembe Tonları

Geçen sene olduğu gibi bu sene de romantik pembe tonları trendler arasında. Bebek pembeler, mat pembeler, pastel ve diğer pembe tonları zirvede diyebiliriz. Allık pembelerini de far olarak kullanmak mümkün. Yani, 2020 senesi gelin makyajı dendiğinde pembe her yerde.

Kırmızı Ruj

Yine geçen sene olduğu gibi bu sene de gelin makyajı trendleri içerisinde kırmızı zirvede. Aslında kırmızı ruj, her senenin trendleri arasında yer alsa da bu sene neredeyse her 10 makyajdan 9’da görebiliriz. Tercihin kırmızı rujdan yana olacaksa göz makyajını sade tutmanı öneririz. Gri veya nude farlar ideal bir seçim olacaktır.

Nude Tonlar

 Son dönemlerin trendi olan nude tonlar, bu sene de moda. Nude tonlarda makyaj yapmak istiyorsan gözlerini toprak tonlarında gölgeleyebilirsin. Kirpik diplerine ise koyu kahve göz kalemi sürerek dağıtmanı öneririz. Tabii ki, maskara olmadan olmaz. Ardından yanaklarına renk katması için çok az allık kullanman yeterli olacaktır. Makyajını yine nude tonlarda bir ruj ile tamamlaman kusursuz bir görünüm elde etmeni sağlayacaktır.

Renkli Göz Makyajı

Işıltılı ve nude tonlarda 2020 gelin göz makyajı ile birlikte renkli tonlar da bu senenin trendleri arasında. Her ne kadar dumanlı gözler gelin makyajının olmazsa olmazı olarak düşünülse de 2020 gelinleri bu konuda fark yaratıyor. 2020 gelin göz makyajında pembe, mor ve hatta mavi tonlar moda. Ancak renkli göz makyajını mutlaka dudaklarda doğal renklerle tamamlamanı öneririz. Aksi halde abartı makyaj ortaya çıkar.

Dudaklar ve Gözler İçin Allık

Allık sadece yanaklar için kullanılan bir makyaj malzemesi olsa da bu sene tüm kurallar yıkılıyor. Artık allığını sadece yanakların için değil, dudakların ve gözlerin için de kullanabilirsin. Yukarıda da belirttiğimiz gibi allık bu sene daha çok pembe tonlarda tercih ediliyor. Bu nedenle romantik bir görünüm elde etmek için pembe allık tercih etmeni tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar