Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Duygu Özaslan'dan Kilo İddialarına Yanıt Gecikmedi!

Cekiletto 3 yıl önce
Duygu Özaslan'dan Kilo İddialarına Yanıt Gecikmedi!

Sosyal medyanın gündemden düşmeyen ismi Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde tatilde magazinciler tarafından çekilen fotoğrafıyla gündeme tekrar bomba gibi düşmüştü.

Photoshop yaptığı ve gerçek bedenini gizlediği iddialarıyla takipçilerinin büyük tepkisini topladı. İnstagram'daki gönderilerinin, hikayelerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren eleştirilere maruz kalan Duygu Özaslan'dan cevap gecikmedi.

İnstagram hikayelerinden açıklama yapan Duygu Özaslan sözlerine kendisini çeken muhabiri tebrik ederek başladı. Duygu Özaslan konuşmasına "Bu kadar private bir yerde beni bulup fotoğrafladığı için kendisi tebrik ederim." diyerek devam etti.

Kilo aldığının farkında olduğunu dile getiren Duygu Özaslan, aslında kendisini daha hazır hissettiğinde zaten açıklama yapacak olduğunu da dile getirdi. Ünlü isim bulimia nevroza olduğunu da hikayelerinde açıkladı.


Bulimia nevroza, yeme-çıkarma bağımlılığı olarak bilinen ve tipik özelliği sık sık gelen yeme krizleri olan bir hastalıktır. İyileşme (recovery) sürecinde olduğunu da sözlerine ekleyen Duygu Özaslan, bu süreçte olduğu için daha fazla kilo aldığını ve bu durumla gurur duyduğunu; hastalığı bilenlerin veya yaşayanların onu daha iyi anlayacağını söyledi.

Mental ve fiziksel olarak gayet iyi hissettiğini söyleyen Duygu Özaslan, muhabircilere "Gelip fotoğrafımı çekebilirsiniz!" şeklinde seslenerek sözlerini noktaladı.

#duyguözaslan #kilo #linç #bulimianevroza

Benzer Yazılar