Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Elif Yalçın Aldatıldı

Cekiletto 3 yıl önce
Elif Yalçın Aldatıldı

Sevgilisi Akgün Kavarna hakkında ekran görüntüleri yayınlayan Elif Yalçın, Youtube kanalına son yüklediği video ile Akgün tarafından hem aldatıldığını hem de dolandırıldığını anlattı.

Elif Yalçın, #zamanındoldu etiketiyle twitterda gündem oldu. Sevgilisi Akgün'ün kendisini başka bir kızla aldattığını diğer kızdan öğrenen Elif Yalçın, sevgilisinin kendisine yaptıklarını anlatan bir ifşa videosu hazırladı. Video yayına açıldıktan kısa süre sonra twitterda gündem olan Elif, sevgilisinin kendisini aldatmakla kalmayıp ayrıca kendisini dolandırmaya da çalıştığını iddia etti.


Elif Yalçın kanalına yüklediği son videosunda Akgün hakkında şu açıklamalarda bulundu. "Akgün Kavarna eskisi kadar videoları izlenmeyince benle ayrılmak istediğini ve bunun videosunu yapmak istediğini söyledi. Ben bunun olmayacağını söyleyince Akgün, 1 milyon izlenir Elif nolur diye yalvardı. Bir şeylerden şüphelenmemiştim ama benim paralarımı alıp başka bir kıza şaraplar alıyormuş." dedi.


İddialar karşısında sessizliğini korumayan Akgün ise Elif'in psikolojik sorunları olduğunu, aslında aylar önce ayrıldıklarını ve Elif'in ondan ayrılmamak için kafasını duvarlara vurarak kendisini tehdit ettiğini anlatan bir video yayınladı. Ayrıca attığı tweetlerin birinde "İkimiz de youtubedan 20.000 tl kazanan insanlarız, 3-5'in lafını etmek çok saçma." gibi ifadeler kullandı.


#elifyalçın #akgünkavarna #ifşa #aldatma #dolandırma

Benzer Yazılar