Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Göz Makyajı İçin 2020’nin En İyi 10 Far Paleti

Cekiletto 4 yıl önce
Göz Makyajı İçin 2020’nin En İyi 10 Far Paleti

Her sene olduğu gibi 2020 de farklı far paletlerini beraberinde getirdi. Dolayısıyla 2020 en iyi far paletleri ile makyajını kusursuz kılmak istiyorsan makyaj rutininin dışına çıkmanın tam zamanı.

Göz farı paletleri, değişik göz makyajları denemek için birçok renk çeşitliği sunar. Buna rağmen çoğu kişi, neredeyse her makyajında aynı renk tonlarını kullanır. Bu tonların dışına çıkmak, bir nevi cesaret ister. Ancak her sene olduğu gibi 2020 de birçok farklı far paletlerini beraberinde getirdi. Dolayısıyla sen de 2020 en iyi far paletleri ile makyajını kusursuz kılmak istiyorsan makyaj rutinin dışına çıkmanın tam zamanı.

Denemeye başladığın yeni far paletleri ile hem göz rengini daha fazla ortaya çıkarabilir hem de değişik tonlar deneyerek makyajına farklılık katabilirsin. İçeriğimizde 10 en iyi far paletini bir araya toplamaya çalıştık. İşte, bu senenin trend far paletleri..

1. Becca Volcano Goddess 

2020 makyaj trendi dendiğinde akla ışıltılı makyaj gelir. Dolayısıyla, 2020 far tonları da daha çok ışıltılı tonlara sahip. Becca far paleti ise hem ışıltılı ve metalik hem de mat yapılı toprak renklerini bir araya toplamıştır. Özellikle kahverengi gözlere sahip kadınlar için ideal bir far paletidir. 

2. Bobbi Brown Molten Drama 

Canlı renk tonları ile ilkbahar – yaz rüzgarları estiren bu palet, kahverengi gözler için idealdir. On pigmentli renk tonuna sahiptir. Aynı zamanda renk değiştiren sedefli bir yapı sunmaktadır. 

3. Huda Beauty Desert Dusk

Kahverengi gözler için far paleti dendiğinde akla gelenlerden biri de Huda Beauty palet markasıdır. Çöl esintilerini yansıtan palet, oldukça zengin renk tonuna sahiptir. 18 ton bulundurmaktadır. Gözlerine gizemli ve bir o kadar da buğulu bir hava katmak isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. 

4. Nyx Cosmetics Cosmic Metals

Bu far paletinde daha çok menekşe tonları bulunmaktadır. Aynı zamanda altın metalik tonlarla mor tonlara da yer verilmiştir. Bu sayede romantik bir göz makyajı yapabilir ve kusursuz bir görünüm elde edebilirsin. Nyx Cosmetics, makyaj artistlerinin de severek kullandığı bir far paletidir. 

5. MAC Star - Sighting 

Mavi gözleri için far paleti dendiğinde akla gelen alternatiftir. Palette 6 pembe tonu bulunmaktadır. Pembe tonları 2020’nin makyaj trendlerinde de öne çıkan renklerdendir. Palette hem mat hem de meteorik ışıltı veren renklere yer verilmiştir. 

6. Yves ST Laurent Couture Contouring N14 

Bir diğer mavi gözler için ideal bir far paleti olarak karşımıza çıkar. Bu palette pigmentli altın ve bakır tonlarına yer verilmiştir. Her tona ait 5 renk bulunmaktadır. 

7. Anastasia Beverly Hills Soft Glam

Bu far paleti 14 farklı renk içermektedir. Yani hem günlük hem de gece makyajını bu paletle yapmak mümkündür. İçerisinde ultra mat, metalik ve ikili krom tonlarına yer verilmiştir. Buna ek olarak her renk tonu yoğun pigment içermektedir. 

8. Hude Beuty Obsessions Eyeshadow Palette Precious Stones Collection in Amethyst

Yeşil gözler için far paleti dendiğinde 2020’nin ilk akla gelen alternatiflerindendir. Cesur ve dramatik bir göz makyajına sahip olmak istiyorsan bu palet tam sana göredir. Renklerin pigment oranı oldukça yüksektir ve tozutma özelliği göstermez. 

9. Maybelline The24KT Nudes Eyeshadow Palette

2020 ekonomik far paleti dendiğinde akla gelen bir palet markasıdır. İçerisinde genellikle altın tonları bulunmaktadır. Gece makyajı için uygun bir seçim olacaktır. 

10. Essence How to Make Nude Eyes Pallete

2020 nude palet türlerindendir. Bej tonlarından espressoya kadar birçok farkı tonlarda nude renkler barındırır. Nerdeyse tüm cilt tonları ile uyum sağlar.


Benzer Yazılar