Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Kerim Can Durmaz Türkiye Güzeli İle Dalga Geçti!

Cekiletto 3 yıl önce
Kerim Can Durmaz Türkiye Güzeli İle Dalga Geçti!

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Youtube kanalı "Moda ve Sosyete"ye konuk olmuştu. Şevval Şahin'in yarı Türkçe, yarı da İngilizce konuşması büyük tepki toplamıştı.

Kerim Can Durmaz konuşma tarzı ile gündeme oturan Şevval Şahin ile dalga geçti. Kerim Can Durmaz'ın Şevval Şahin'in İngilizce kullanmayı tercih ettiği kelimeleri tiye aldığı dikkatleri çekti.

Şevval Şahin'in tepkileri toplayan açıklamaları şu şekildeydi: "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. Akşamları bazen binge eating (aşırı yeme hali) modum oluyor. Netflix and chill (televizyon keyfi) yaparken böyle ice cream (dondurma), chips (çerez), chocolate (çikolata) götürüyorum. Junk food (abur cubur) seviyorum. Formda kalmak için strict (katı) bir rutinim yok. Vücudum genetik. Pandemide çok fazla work out (egzersiz) yaptım. Spordan sonraki feeling (duygu) var ya, onu seviyorum.

Estetiğimi hiç saklamadım. Burnumu yaptırdım. Hiçbir pagent (güzellik yarışması) no aesthetic allowed (estetiğe izin yok) şartı koymuyor.

Beni Şeyma Subaşı'na benzetiyorlar. Onu beğeniyorum. Beautiful girl (güzel kız). Bazı insanlar İnstagram'da similar (benzer) görünebilir. Face to face (yüz yüze) kıyaslanırsak farklıyız."

Röportajın tamamını merak edenleri aşağıdaki video ile baş başa bırakalım.

#kerimcandurmaz #şevvalşahin #youtube

Benzer Yazılar