Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Melodi Elbirliler Estetik Kliniğiyle Davalık Oldu!

Cekiletto 3 yıl önce
Melodi Elbirliler Estetik Kliniğiyle Davalık Oldu!

Ünlü fenomen Melodi Elbirliler geçtiğimiz günlerde instagram hesabı üzerinden takipçileri ile soru-cevap yaptı. Takipçilerinin yönelttiği sorulardan biri dudaklarına Luva Estetik Kliniği’nden sonra başka bir yerde herhangi bir işlem yaptırıp yaptırmadığı yönündeydi. Melodi Elbirliler ise dudağında hiçbir dolgu olmadığını ve daha önce adı geçen klinikte bir kere deneyimlemiş olup onun da 15 gün içinde eridiği bilgisini takipçileriyle paylaştı.

Estetik kliniğinden ise cevap gecikmedi! Aldıkları DM’ler karşısında açıklama yapma gereği duyan estetik kliniği; Melodi Elbirliler’in yaklaşık bir buçuk sene önce botoks ve dudak dolgusu yaptırdığını, ayrıca Melodi Elbirliler’in bu işlemden oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

Buna ek olarak Melodi Elbirliler’in kendi instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları da hikayesine ekleyen klinik, estetik işlemden önceki ve sonraki farkı vurguladı. Estetik kliniği, avukatlarının ünlü fenomeni arayıp gereken açıklamayı yapmış olmasına rağmen Melodi Elbirliler’in paylaşımını kaldırmaması sebebiyle olayı yargıya taşıyacaklarını da takipçilerine duyurdu.


#estetik #kliniği #melodielbirliler #dava

Benzer Yazılar