Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Meryem Can İsyan Etti!

Cekiletto 2 yıl önce
Meryem Can İsyan Etti!

Ünlü youtuber Meryem Can, Twitter hesabından isyan etti!

Youtube kanalı için çektiği farklı konseptteki videolarla adından bolca söz ettiren ünlü youtuber Meryem Can, kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Youtube camiası ile ilgili isyanını dile getirmeyi de ihmal etmedi.

"Daha çok video atmak istiyorum ama bulduğum fikirlerin hiçbirisi bir günde çekilmiyor. Benim seviyemdeki tüm arkadaşlarımın en az 6 tane çalışanı var. Biz iki kişi bu işi sürdürmeye çalışıyoruz. Aylardır bir tane video editörü bulamadık. Allah yardımcımız olsun."

"Kadın influencerların çoğu neden İnstagram'da? Neden Youtube'da izlenme sayısı yüksek kadın eğlence kanalı çok az? Hiç düşündünüz mü?"

Attığı bu tweetler üzerine gelen "Kadın eğlence kanalı içeriği 24 saat tek renk olmasındansa link kaydırırım ben Meryem Can" şeklinde eleştirildiği tweet'i ise şöyle alıntıladı:

"İşte bu yüzden arkadaşlar. Hepsi böyle düşünüyor. Çünkü mor 3 tane kombin ayarlamak, mor tasarımlı kafe bulup yurt dışına gidip onu çekip İstanbul'da mor yiyecek bulup onu çekip üzerine mor olan 50 tane şey ayarlayıp çekmek yerine markalardan gelenleri açmak çok daha kolay."

Bu isyandan kısa bir süre sonra Meryem Can cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Meryem Can, Youtube'da 4 milyon aboneye ulaştı. Aynı zamanda Türkiye'de en çok aboneye sahip kadın youtuber oldu. Yine Türkiye'de en yüksek aboneye sahip 31. kanal olmayı başardı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Peki siz Meryem Can'ı başarılı buluyor musunuz?

#meryemcan #youtube #twitter #instagram

Benzer Yazılar