Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Nil Sani'den Beklenmeyen Youtube Hamlesi!

Cekiletto 2 yıl önce
Nil Sani'den Beklenmeyen Youtube Hamlesi!

Ünlü youtuber Nil Sani, Youtube'da yayınladığı videosunu Türkiye'deki takipçilerinin erişimine kapattı!

Youtube kanalında "Lisede bir günüm!" adıyla yayınladığı videosuna Nil Sani'nin Türkiye'deki takipçilerinin erişemediği ortaya çıktı. Ayrıca kendisi gibi youtuber ablası Hailey Eylül Sani'nin yüklediği videoların da Türkiye'deki takipçilerin erişimine video kanala yüklendikten 2-3 gün sonra açıldığı iddia edildi.

Ünlü youtuberların takipçileri duruma isyan etti! Videoların altına "İzlememizi istemiyorsan izlemeyiz olur biter", "Biriniz çıkıp sorun yok Türkiye'den erişimi engelliyorum deseniz de takipten çıksak", "Neden böyle bir şey yapıyorsunuz?" şeklinde yorumlar geldi.

Kısa bir süre sonra bu durumla ilgili açıklama gecikmedi. Hailey Eylül Sani, kız kardeşi Nil Sani'nin videolarının Türk takipçilerinin erişimine neden kapattığını şöyle açıkladı:

"Aslında ben de bazı videolarımı Türkiye'den erişime kapattım. Benim nedenlerim Nil'inkinden birazcık daha farklı. Nil'e gelen yorumlar çok da kibar şeyler değildi. Mesela Nil'e sürekli 'Ablan burnunu yaptırdı, ne güzel oldu. Senin de burnun yapılsa aslında dört dörtlük olur.' tarzında yorumlar geliyordu. Bunlar iyi yorumlar değil. Nil'in burnuyla hiçbir sorunu yoktu. Ama Türkiye'den o kadar çok yorum geldi ki burnu çirkin mi diye düşünmeye başladı. Öyle yorumlar almasa ilk başta hiçbir sorunu olmadığını dile getirdi. Nil de daha genç. Başka insanların düşüncelerinin onu etkileyebileceği en hassas yıllarını yaşıyor. Bu ve bu tarz sebeplerden dolayı videolarını Türkiye'de erişime kapadı. Ben de bu duruma saygı duyuyorum."

#nilsani #haileyeylülsani #youtube

Benzer Yazılar