Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Şeyda Erdoğan: "Nafile Kelam!"

Cekiletto 3 yıl önce
Şeyda Erdoğan: "Nafile Kelam!"

Ünlü youtuber Şeyda Erdoğan'ın İnstagram hesabı üzerinden paylaştığı kırmızı elbiseli gönderisi takipçileri tarafından çok beğenilmişti.

Öyle ki bazı sayfalar kırmızının en çok ona yakıştığı yönünde iddialı paylaşımlarda bulunmayı da ihmal etmedi. Fakat bazısı tam tersi fikirdeydi. Gerek İnstagram gönderisi üzerinden, gerekse Twitter'dan Şeyda Erdoğan'ın paylaşımına eleştiriler yükseldi.

Şeyda Erdoğan'dan bu eleştirilere cevap gecikmedi. Kendisine gelen acımasız eleştirileri Twitter hesabı üzerinden alıntılayan Şeyda Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu.

"Kendimi iyi hissettiğim bir fotoğrafı her zaman yaptığım gibi İnstagram hesabımda kimseye zararı olmadan paylaşmıştım. Bazıları güzellik algılarına uymadığım için yüzlerce defa dış görünüşüme hakaret etmiş. Olay beni güzel bulup bulmamanız değil."

Fakat bu açıklamaya rağmen linçler bitmek bilmedi. Hakaret etmenin ifade özgürlüğü olduğunu iddia edenler dahi oldu. Şeyda Erdoğan'ın cevabı gecikmedi.

"Ömrümde daha saçma bir şey duymamıştım, teşekkürler. Hakaret etmek ifade özgürlüğüymüş. Laf anlatmaya çalıştığım seviye ve düşünce stiline bakın. Nafile kelam."

#şeydaerdoğan #instagram #twitter #linç

Benzer Yazılar