Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Ala Tokel ile Ahmet Aksöz Ayrıldı Mı?

Cekiletto 3 yıl önce
Ala Tokel ile Ahmet Aksöz Ayrıldı Mı?

Sosyal medyanın sevilen çifti Ala Tokel & Ahmet Aksöz ikilisi arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Bu durum "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Ala Tokel ve Ahmet Aksöz uzun süredir birlikteydi. İnstagram'a her zaman birlikte gönderi ve hikaye atarlardı. Her koşulda birlikteliklerini gösterirlerdi. Hatta birlikte eve çıktılar ve dekorasyonunu baştan sonra birlikte yaptılar. Fakat bir süre sonra onları birlikte görememeye başladık. Takipçileri "Ayrıldınız mı?", "Neden hikaye ya da gönderi atmıyorsunuz?", "Ahmet nerede?" gibi sorular yöneltmeye başladılar.


Bu tarz sorular üzerine Ala Tokel, işiyle meşgul olduğunu, açtığı makyaj stüdyolarıyla ilgilendiğini ve diğer şeylere pek fazla zaman ayıramadığına dair kaçamak bir açıklamada bulundu. Ala Tokel böyle bir açıklama yapmış olmasına rağmen 15 Ağustos'tan sonra atılan İnstagram gönderilerini karşılıklı olarak beğenmedikleri takipçilerin gözünden kaçmadı. Akabinde birlikte bulundukları fotoğrafları kaldırmış olmaları ayrılık iddialarını güçlendirdi.

#alatokel #ahmetaksöz #instagram #ayrılık

Benzer Yazılar