Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Sibil Çetinkaya ve Burak Yörük Ayrıldı Mı?

Cekiletto 3 yıl önce
Sibil Çetinkaya ve Burak Yörük Ayrıldı Mı?

Uzun süredir sosyal medyada ayrılık söylentisi kol gezen Sibil & Burak çifti hakkında söylenenler doğru mu?

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Sibil Çetinkaya ve ünlü oyuncu Burak Yörük ayrılığı kesinleşti. Ne olduysa 30 Eylül'de oldu. O günden sonra Burak Yörük, Sibil Çetinkaya'nın gönderilerini beğenmeyi bıraktı. Aynı tarihten itibaren Sibil Çetinkaya da Burak Yörük'ün markasının gönderilerini beğenmeyi bıraktı. İnstagram hikayeleri aktif bir şekilde kullanan Sibil'in de bir gün boyunca hikaye atmadığına şahit olduk.

Tüm bu olanlara rağmen çiftten henüz bir açıklama gelmese de Burak Yörük cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Burak Yörük geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Elif Aksu ile görüntülendi. Bu gelişme ayrılık iddialarını kesinliğe kavuşturdu. Sibil Çetinkaya ise bütün bu olanların üzerine İnstagram hikayesinde şöyle bir açıklama yaptı: "Hayat böyle işte, hepimiz hayal kırıklıkları yaşayabiliyoruz. Güzel kalpleriniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız."

Hala açıklama yapmayan Sibil Çetinkaya ve Burak Yörük, bu gelişmelerden sonra İnstagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkardılar ve ilişkilerini sessiz sedasız noktaladılar.


#sibilçetinkaya #burakyörük #instagram #ayrılık

Benzer Yazılar