Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Damla Altun ve Gökçe Yıldırım Arasında Ne Var?

Cekiletto 3 yıl önce
Damla Altun ve Gökçe Yıldırım Arasında Ne Var?

Youtube ve İnstagram'ın etkin kullanıcılarından Damla Altun ve Gökçe Yıldırım'ın İnstagram hikayeleri ve gönderileri takipçilerinin aklında soru işaretleri uyandırdı.

İnstagram'da sık sık paylaşım yapan Damla Altun ve Gökçe Yıldırım'ın arasındaki krizin ne olduğu tam olarak bilinmemekle beraber büyüdüğü kesin!

Gökçe Yıldırım takipçileriyle paylaştığı hikayelerinde kalçasıyla ilgili çok fazla soru aldığını, kalçasında estetik olmadığını dile getiriyor. Kalçasının şekilli oluşunun genetik bir şans olduğunu da sözlerine ekleyen Gökçe Yıldırım, "Kalçama estetik yaptıracağıma kafama sıkarım daha iyi. Kylie Jenner mıyım ben?" diyerek sözlerini sonlandırıyor.

Bu paylaşımlar üzerine Damla Altun da hikayelerine ekleme yapıyor. Damla Altun, Gökçe Yıldırım'ın attığı hikayeleri ima ederek Gökçe Yıldırım'ı eleştiriyor. Attığı hikayelerden birinde de Gökçe Yıldırım'ın jest ve mimiklerini taklit ettiği gözlerden kaçmıyor.

Bunun üzerine Gökçe Yıldırım'dan İnstagram gönderisi olarak misilleme gecikmiyor! Fotoğrafın açıklamasına yazdığı "Self made" yazısının Damla Altun'un dövmesine gönderme olduğu düşünülüyor.

İkilinin daha önce de birbirlerine göndermede bulunduğu biliniyor. Peki ya siz kimin tarafını tutuyorsunuz?

#damlaaltun #gökçeyıldırım #kriz #instagram

Benzer Yazılar