Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Damla Altun'un İnstagram Gönderisi Olay Oldu!

Cekiletto 3 yıl önce
Damla Altun'un İnstagram Gönderisi Olay Oldu!

Gerek İnstagram, gerekse Youutube'u etkin bir şekilde kullanan sosyal medya fenomeni Damla Altun'un geçiş fotoğrafı niyetine paylaştığı gönderi tepki topladı.

Geçiş fotoğrafları son zamanlarda İnstagram kullanıcılarının sıklıkla paylaşmayı tercih ettiği bir gönderi türü olarak göze çarpıyor. İnstagram kullanıcıları çok fazla kişisel gönderi arasında takipçileri boğmamak, hesaplarına daha ferah bir görünüm kazandırmak için çeşitli nesnelerin göze hoş gelen, estetik hallerini fotoğraflayıp takipçileriyle paylaşıyorlar. Fakat bazen kendi çektikleri fotoğrafları tercih etmek yerine başka yerlerden alıp kendilerininmiş gibi gösterdikleri de gözden kaçmıyor. Tıpkı Damla Altun'un takipçilerinin gözünden kaçmadığı gibi!


Damla Altun'un "geldim" açıklamasıyla paylaştığı fotoğrafın kısa bir süre sonra Pinterest'ten alınmış bir fotoğraf olduğu anlaşıldı. Pinterest'teki fotoğrafta gözlüğün yanında duran çakmağın markasını görürken, Damla Altun'un çakmağın markasını silerek gönderi attığını görüyoruz.


Hazır fotoğraf kullandığı için linç yiyen Damla Altun, gördüğü tepkiler üzerine sonradan gönderisine Pinterest'i etiketleyerek linçlerden kurtulmaya çalıştı. Fakat takipçilerinin eleştiri oklarından kurtulamadı.

#damlaaltun #instagram #linç

Benzer Yazılar