Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Duygu Özaslan ile Maxim Mutaf Nasıl Tanıştı?

Cekiletto 3 yıl önce
Duygu Özaslan ile Maxim Mutaf Nasıl Tanıştı?

Bir süredir Youtube kanalında aktif olmayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan yepyeni bir video yayınladı.

Takipçilerinin en sık sorduğu soruları yanıtlayan Duygu Özaslan'ın yanıtladığı sorulardan biri de sevgilisi Can Maxim Mutaf ile nasıl tanıştığı sorusuydu. Duygu Özaslan nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı:

"Aslında bayağı görücü usulü bir tanışma oldu. Maxim'le bizim ortak bir arkadaşımız var. Maxim uzun zamandır beni beğeniyormuş. "Bizi tanıştırır mısın?" diye de ortak arkadaşımıza söylüyormuş. Biraz tuhaf bir durum tabi ki, ben tamam der miyim, ne olur, falan. Bir gün ortak arkadaşımla görüştüğümüzde bana dedi ki işte benim çok yakın bir erkek arkadaşım var. Seni çok beğeniyor, aşık falan dedi. Ben de hiç şey değilim böyle ilgilenmiyor modundayım. Çünkü beklentim sıfır. Yani ne çocuğun tipini beğeneceğimi düşünüyorum. Hani çocuk kesin salaktır diye düşünüyorum içimden. Hiç oralı değilim. Hatta şey oldu Maxim bunu söyleyince çok kızacak ama, ortak arkadaşımla buluştuğumuzu öğrenen Maxim tesadüfen oradan geçiyormuşum gibi yapsam belli olur mu, yanınızdan geçsem karşılaşmış gibi yapsak falan demiş. Arkadaşım da saçmalama belli olur falan demiş. Gelmedi o yüzden. Ben de arkadaşıma dedim ki bir gün hep beraber bir yerde oluruz, denk getirirsin bizi öyle tanışırız. Yani ne yapacağız falan dedim. Bir araya geldik bir gün. Sonra tam biz ayrılıyoruz, evlere dönüyoruz, arabalara biniyoruz. Bana dedi ki Maxim'e telefon numaranı verdi. Ben de dedim ki: "Ne?" Sonra o akşam Maxim bana mesaj attı. Biz öyle konuşmaya başladık. Ertesi gün yemeğe çıktık ve sonra sevgili olduk. Hikaye tamamen bu. Tanışma günümüze de sevgililik diyoruz çünkü öyle bir şeydi yani neredeyse."

Takipçilerinden gelen daha bir çok soruyu cevaplayan Duygu Özaslan'ın videosunu merak edenleri aşağıdaki video ile baş başa bırakalım.

#duyguözaslan #canmaximmutaf #youtube #instagram

Benzer Yazılar