Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Duygu Özaslan Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açtı?

Cekiletto 3 yıl önce
Duygu Özaslan Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açtı?

Son zamanların gündemden düşmeyen ismi Duygu Özaslan, İnstagram hesabından yaptığı son paylaşımla "Yeni bir ilişkiye mi yelken açtı?" sorularını akla getirdi.

Şu sıralar aldığı fazla kilolarla ve bulimia nevroza hastalığıyla olan mücadelesiyle sosyal medya gündemine oturan Duygu Özaslan, kolay kolay gündemden düşeceğe benzemiyor. İnstagram hesabından paylaştığı son gönderi de takipçilerinin gözünden kaçmadı.


İlk bakışta normal bir tatil gönderisi gibi gözükse de fotoğrafın arka planında gözümüze pembe bir sweat çarpıyor. Duygu Özaslan'ın takip ettiği İnstagram kullanıcılarını kısaca gözden geçirdiğimizde ise pembe sweat'in sırrı ortaya çıkıyor!


Bursaspor'da forma giyen milli basketbolcu Can Maxim Mutaf'ın hesabına baktığımızda aynı pembe sweat'i milli sporcunun üzerinde görmekteyiz. Özetlemek gerekirse Duygu Özaslan'ın son gönderisindeki sandalye üzerindeki pembe sweat ile Can Maxim Mutaf'ın üzerindeki pembe sweat birebir aynı! Takipçileri merak içinde Duygu Özaslan'ın konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyor.

#duyguözaslan #canmaximmutaf #aşk #instagram

Benzer Yazılar