Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Duygu Özaslan'a Ece Dinç'ten Destek Geldi!

Cekiletto 3 yıl önce
Duygu Özaslan'a Ece Dinç'ten Destek Geldi!

Aldığı kilolar ve yaptığı photoshoplar yüzünden linçlenmesi üzerine hastalığını açıklayan Duygu Özaslan'a ilk destek Ece Dinç'ten geldi.

Muhabirlere bikinili yakalanan ve aldığı kilolarla dikkat çeken Duygu Özaslan, yayınlanan haberlerin hemen ardından İnstagram'da paylaştığı hikayeleri aracılığıyla açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine Duygu Özaslan'a ilk destek İnstagram ve Youtube'un sevilen yüzlerinden biri olan Ece Dinç'ten geldi.

İnstagram hikayelerinden destekte bulunan Ece Dinç şunları yazdı: "Bir kadının vücudunu magazinlere taşıyıp bedeni üzerinden aşağıladığınızda sadece o kadını aşağılamıyorsunuz. O kadına benzer vücut yapısına ve görünümüne sahip herkesi aşağılıyorsunuz. Yıllardır söylüyorum sosyal medya bir illüzyondur diye ve arkaplanında yatan 'hileleri' fırsat buldukça sizinle de paylaşarak gördüğünüz zaman tanır ve algılar hale gelmeniz için uğraşıyorum. Gerçekçi olmayan güzellik standartları birçok genç kadını derinden yaralıyor. Bunun için de şu beden ayıplama işini durdurmamız lazım. Bunun bir haber değeri ve farklılığı olmadığı zaman sosyal medyada da daha çeşitli güzellik standartları göreceğimizi umut ediyorum. Öyle olmasını diliyorum."

Hikayelerine daha önce paylaştığı bir gönderiyi de ekleyen Ece Dinç, yazmaya şöyle devam etti: "Bu postta photoshop yapmaya gerek bile kalmadan sadece poz ve kamera açısıyla vücut görünümünün nasıl değiştiğini uzun uzun anlatmıştım. Kadınların özdeğerini beden şekline bağladığımız bu çağın sonu ne zaman gelecek artık çok sıkıldık. İlgilerimiz, yeteneklerimiz, düşüncelerimiz, zekamız ve becerilerimiz ne zaman dış görünüşümüzün önüne geçecek? Peki dünyanın geleneksel güzellik standartlarına uymayı bu kadar ödüllendirdiği bir düzende kadınların bunun peşinden koşmasını ne derece yargılayabiliriz?"

Ece Dinç; kişisel meselelerle bedenleri ayırmanın gerektiğini, aksi takdirde meselenin tek kişilik olmaktan çıktığını da sözlerine ekledi.

#ecedinç #duyguözaslan #destek #instagram

Benzer Yazılar