Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Exatlon Challenge Heyecanı Netflix'te!

Cekiletto 3 yıl önce
Exatlon Challenge Heyecanı Netflix'te!

Survivor'da adım adım finale yaklaşmanın heyecanını yaşadığımız şu günlerde, Acun Medya'nın yeni projesi olan Exatlon Challenge Netflix kullanıcıları ile buluştu!

Tv8 ekranlarının vazgeçilmezi Survivor'da hepimiz sabırsızlıkla yeni şampiyonun belli olmasını bekliyoruz. Heyecanın dorukta olduğu bu zaman diliminde, Netflix evlere yeni bir heyecan daha getirdi: Exatlon Challenge!

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılan gruplar, Exatlon Challenge'da ise siyah ve beyaz takım şeklinde görülüyor. Survivor'da olduğu gibi Exatlon Challenge da tahmin edeceğiniz üzere Dominik Cumhuriyeti'nde yapılıyor. Yarışmacı kadrosunu ise sosyal medyadan yakından tanıdığımız isimler oluşturuyor.

Yarışma formatı ise oldukça basit! Siyah ve beyaz takım kıyasıya yarışıyor; kazanan takım ödüllendirilirken, kaybeden takım ise ceza ile karşılaşıyor.

Yalnızca Netflix'te yayınlanan Exatlon Challenge Türkiye, yayınlandığı ilk gün Türkiye top 10 listesinde 1 numaraya yükseldi. Biz tanıtımı izlerken fazlasıyla eğlendik. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?


#exatlonchallenge #netflix #dominikcumhuriyeti

Benzer Yazılar