Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Cekiletto

Serel Yereli İnstagram Gönderisine Gelen Yoruma Açıklık Getirdi!

Cekiletto 3 yıl önce
Serel Yereli İnstagram Gönderisine Gelen Yoruma Açıklık Getirdi!

İngiltere'de yaşayan ve albüm çıkarmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Serel Yereli'nin İnstagram gönderisine yorum yapan Murat Ceylan Wish eleştiri oklarına hedef oldu!

Pınar Gültekin cinayeti üzerine İnstagram'da siyah beyaz fotoğraf paylaşan isimlerden biri de Serel Yereli oldu. Tercih ettiği fotoğraf üzerine farklı tepkiler toplayan Serel Yereli'ye bir yorum da eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan Wish'ten geldi.


Takipçiler gönderiyi bir kenara bırakıp Murat Ceylan Wish'in yorumuna ve Serel Yereli'nin cevabına ilgi gösterirken Serel Yereli'den açıklama gecikmedi. Serel Yereli "Arkadaşlar Murat Ceylan Wish benim sevdiğim bir dostumdur. Ben genelde dostlarımla gevşekçe şakalaşırım. Çünkü niyetlerini bilirim. Niyetini çok iyi bildiğim, çok efendi, bana en başından beri bir kadın olarak saygıda kusur etmeyeceğine inandığım tertemiz kalpli bir arkadaşımdır. O yorumda tamamen sarkastik bir şakalaşma yaşadık. Etrafta bu kadar hanzo varken, bu çocuğun linçlenmesi de ne bileyim ayıp yani. Şaka da mı yapmasın, cevabını verdik zaten." şeklinde açıklama yaparak duruma açıklık getirdi.

#serelyereli #muratceylanwish #linç #tepki #instagram

Benzer Yazılar